Kuka olen?


Olen Hanna, 37-vuotias maatilan emäntä Ylitorniolta. Minulla on 2 kouluikäistä lasta, ja olen ollut maatalousyrittäjänä kohta 15 vuotta. Lapsena en harrastanut liikuntaa, vaan löysin liikunnan ilon vasta päälle parikymppisenä. Sen jälkeen palo liikuntaa kohtaan on ollutkin kova ja olenkin harrastanut monenlaista lajeja vaihdellen. Aluksi tuli tutuksi ryhmäliikunta, kuten aerobic ja bodypump-tunnit, mutta nykyään kuntosaliharrastus on säännöllisin treenimuoto. Lisäksi lenkkeilen, juoksen, hiihdän, pyöräilen, ja patikoin fiiliksen mukaan.

Koen, että hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat ovat erittäin mielenkiintoisia ja niistä voi oppia loputtomasti lisää.

Vaikeinta oman hyvinvoinnin saavuttamisessa ja sen ylläpitämisessä on tasapainon löytäminen. Sen, mikä sopii juuri itselle parhaiten. Siksi jokaisen ihmisen valmentaminen tulee olla yksilöllistä ja juuri hänen tarpeisiinsa ja arkeensa sopivaa. 


Koulutukset:

Matkailupalveluiden tuottaja, Lappia

Ravitsemustieteen perusopinnot, Itä-                                        Suomen Yliopisto

Ravintovalmentaja, Trainer4You

Kuntosalivalmentaja, Trainer4You

Personal Trainer, Trainer4You

Kuntosali-ja voimaharjoittelun                                                    ohjelmointi, Spartan

Painonhallinnan asiantuntija, Trainer4YouJos haluat tutustua minuun vähän lisää, olen raapustellut hieman blogin tynkää :) linkki alla